RSS Feed

Párizs: két évente mustra

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 11. 21. 10:55:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

  Párizs: két évente mustra

A következő Szajna-parti őszi seregszemle, a Mondial de l’Automobile 2020 (AMC Promotion 23, avenue Franklin Roosevelt / F-75008 Paris, France) októberben nyitja meg a kapuit. Jean-Claude Girot vásárigazgató elégedett volt a legutóbbi, 11 napos rendezvény látogatottságával.

Addig is, amíg 2020 őszén ismét százezrek tolonganak majd a párizsi szakvásáron, lássuk milyen legutóbb bemutatott típusok bukkannak fel a kereskedőknél e napokban? Például az A-osztálybeli Merci új szedánja. {A francia főváros nemzetközi jármű seregszemléje egyes bírálatok szerint a vártnál kevesebb meglepetéssel rukkolt elő tavaly. A Mondial de l’Automobile-t így is több, mint egy millióan tekintették meg októberben.} Noha már ma ostobaságnak tűnik, hogy a parkolóhelyhiányos metropliszokban – Londontól Moszkváig – a brutális SUV divat dúl, a trend az új esztendőben is folytatódni fog.

A Szajna-parti őszi seregszemle egyik izgalmas szereplője volt a VW Golf nyolcadik nemzedéke. Ugyanebben a szegmensben nyomul e hetektől a csinos Kia Ceed, melynek alapára 6 millió forint alatt lesz az EU-ban. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körül van. Szintén takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó. S első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával. A friss Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a - legalább 20 millió forintot összespórolt – SUV-barátokat a jövőben!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ