RSS Feed

WTA-vb - Babosék újabb győzelemmel az elődöntőben

mti - 2019. 10. 31. 9:20:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

WTA-vb - Babosék újabb győzelemmel az elődöntőben

Második mérkőzését is megnyerte és már elődöntős a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisz WTA-világbajnokságon. A magyar, francia duó szerdán két szettben bizonyult jobbnak az Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs német, holland kettősnél a Vörös csoport 2. fordulójában.

A harmadik helyen kiemelt Babosék - akik hétfőn döntő rövidítésben verték a Latisa Csan, Csan Hao-cseng tajvani testvérpárt - az első szett végjátékában jobban összpontosítottak, és előnybe kerültek. A folytatásban már komoly fölényben voltak, és végül 1 óra 15 perc alatt diadalmaskodtak.
    "Nehéz meccsen vagyunk túl, 3:3-ig pár fontos labdamenetet elveszítettünk, és ez kisebb zavart okozott a fejekben" - idézte a soproni játékos értékelését a MOL Csapat honlapja. - "Miután 3:5-nél egy hatalmas gémet játszottunk, helyre kerültek a dolgok, és elkezdtünk jól játszani. Örülünk, hogy nyertünk és várjuk a következő meccset, nyerni szeretnénk Szabalenkáék ellen is."
    A csoportnak még az első helyen kiemelt Elise Mertens, Arina Szabalenka belga, fehérorosz duó a tagja.
    Babosék legközelebb pénteken lépnek pályára. A csoportokból az első két helyezett jut az elődöntőbe.

    Eredmény:
    páros, Vörös csoport, 2. forduló:
    ---------------------------------
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.) - Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs (német, holland, 8.) 7:5, 6:2

    Az állás: 1. (és már elődöntős) Babos, Mladenovic 2 győzelem, 2. Grönefeld, Schuurs 1, 3. Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 1.) 1, 4. Csan, Csan (tajvani, 5.) 0
    Azonos győzelemszám esetén az egymás elleni eredmény dönt.


Fotó: Getty Images
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ