RSS Feed

"Minden meccsen ki kell köpni a tüdejüket"

mti, mix - 2019. 10. 27. 12:39:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hiába volt 32 helyzet, egyetlen gól sem esett az Újpest és a ZTE találkozóján a labdarúgó NB I 10. fordulójában. Nebojsa Vignjevics a statisztika hallatán még inkább csalódottá vált, míg Dobos Barna senkinek sem kívánja azt az érzést, amikor a centere ziccerben kapu mellé lőtte a labdát.A kommentátor szerint is "impotens" volt a támadók játéka.

Vignjevics szerint valami még mindig nincs rendben az Újpestnél.S ugyanezt elmondhatnánk a többi magyar csapatra is, hiszen meglehetősen gyengén muzsikálnak a magyar bajnokságban, így aligha meglepő, hogy egy bolgár csapat is lelépi a bajnok Ferencvárost és óriási győzelemként ünnepelték a moskvai győzelmet, miközben ha a fiatal orosz játékosok jobban koncentrálnak több góllal verték volna a Fradit.
 
Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője az eredménnyel és a játékkal sem volt elégedett.
„Úgy éreztem, hogy a játékosaim egy embertől várják, hogy belője a hőn állított gólt – kezdte az értékelését. – Az első félidőben nagyon sok keresztlabda, beadás érkezett a tizenhatoson belülre, de a játékosok meg azon kívül voltak, ott várták a labdát. Csalódott vagyok! Mert a Ferencváros elleni derbin úgy néztünk ki, mint egy igazi, összekovácsolódott csapat. De ha játékosaim nem értik meg, hogy minden meccsen ugyanúgy kell küzdeniük, kiköpniük a tüdejüket, akkor valami még mindig nem stimmel. A második félidőben valóban nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, erőteljes volt a letámadásunk, de ez sem volt elég. Az edzésen sok-sok beadást, keresztlabdát gyakoroltunk, de nem tudtuk ezeket megvalósítani, ezért a játék képe még mindig nem megnyugtató. Ez mentális kérdésre vezethető vissza, arra a nyomásra, amit a játékosok éreztek, hogy meg kell nyerni a ZTE elleni mérkőzést. Pedig ezeknek a labdarúgóknak meg kell birkózniuk az ilyen kihívásokkal.”

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ