RSS Feed

Berkire árom hónapos rehabilitáció vár

M. A. - 2019. 10. 17. 19:06:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Berkire árom hónapos rehabilitáció vár

Az előzetes tervekkel ellentétben végül nem versenyzőként, hanem a magyar csapat kísérőjeként vett részt a stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián.

„Először furcsa volt, de néhány nap alatt megszoktam a szituációt. Nagy élmény volt a régi versenytársakkal és edzőkkel újra találkozni, jól éreztem magam, sőt sokkal jobban sikerült, mint vártam. Összességében azt mondhatom, hogy csupa pozitív érzéssel érkeztem haza” – nyilatkozta az olimpiai bajnok tornász, aki azért sok mindenkinek magyarázkodott, hogy ezúttal miért nem versenyzett.

„Nyilván el kellett mondanom a történetemet, a problémákat a vállammal kapcsolatban. Jó érzés volt, hogy kivétel nélkül pozitív, megerősítő üzeneteket kaptam tőlük, a főszervezőktől kezdve, az edzőkig, versenytársakig mindenki biztatott” – mondta Berki Krisztián.

A tornász azt is elárulta, hogy most nyugalmi állapotban van a sérült válla, de amint beteszi néhány pozícióba, megint érzi a fájdalmat. „Jövő héten csütörtökön konzultálok az orvosommal a műtéttel kapcsolatban. Ezen a meetingen várhatóan kiderül, hogy mikor lesz a beavatkozás. Ezt pedig legalább három hónapos rehabilitáció követi. Mindezek után tudok bármit mondani a vállamról.”


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ