RSS Feed

Angelina Jolie hihetetlen mélyen volt

M. A. - 2019. 10. 10. 17:00:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Angelina Jolie hihetetlen mélyen volt

Először beszélt arról Angelina Jolie, hogy mennyire megviselte a Brad Pittel való szakítása, majd válása. A francia Madame Figaro című lapnak azt nyilatkozott, hogy soha ilyen mélyen még nem volt.

Úgy tűnik Brad Pittől nem lehet könnyen elválni. Jennifer Aniston már többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire rosszul viselte, amikor elváltak Pittel, de most Angelina Jolie is beszámolt erről az állapotáról.

A 44 éves amerikai színésznő azt mondta, hogy a szakítás után elvesztette önmagát. „Nem tudom, mit tartogat a sors még számomra, de abban bizonyos vagyok, hogy vissza kell térjek a gyökereimhez, vissza kell térjek önmagamhoz” – idézte a Hollywoodlife a színésznőt.

Jolie azt is elárulta, hogy beteg lett. „Aztán bekapcsolt bennem az alázat az életem és a gyerekeim felé, és rögtön kevésbé volt jelentősége a lelki nyomoromnak. Újra meg kellett tanuljam felfedezni a mindennapos örömöket, amiben a gyermekeim sokat segítettek.” – mondta Jolie, akinek mostmár a munkából is kijut bőven, hiszen a napokban mutatták be új filmjét, a Demóna 2. részét.


Fotó: lissarankin.jpg
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ