RSS Feed

Egy csók és más semmi a Tháliában

Chernel Erika - 2019. 10. 09. 13:00:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Egy csók és más semmi a Tháliában

Október 12-én mutatja be a Thália Színház Eisemann Mihály – Halász Imre – Békeffi István Egy csók és más semmi című romantikus zenés vígjátékát Juronics Tamás rendezésében.

Történetünk egy ügyvédi irodában kezdődik, központi figurája a sztárügyvéd, dr. Sáfrány (Vida Péter), akinek egyéb ügyei mellett válóperes kuncsaftjai is megsokasodtak. Mindenkinek valamilyen titka, szeretője vagy egy jó kis pletykája van.

Sáfrány mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem. Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is alkalmatlan?

A szerzőt annyira elragadta a fantáziája, hogy törvényszéki aktákban keresett sztorit egy zenés komédiához. Csodálatos színpadi és filmsiker lett belőle. Akik pedig először hallották Eisemann zenéjét, hazavitték magukkal, és tovább adták. Ma is a fülünkben van.

A romantikus, zenés vígjáték szereplői: Mentes Júlia Virginia, Zayzon Zsolt, Vida Péter, Molnár Piroska, Hevesi László, Mórocz Adrienn, Tamási Zoltán, Nagy Viktor, Gubás Gabi, Hunyadkürti István, Udvarias Anna, Tóth Eszter. 

Zenei vezető: Dinyés Dániel
Rendező: Juronics Tamás 

Bemutató: 2019. október 12. 


Fotó: Thália Színház
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ