RSS Feed

Dobó Kata elkelt

Regös Gábor - 2019. 09. 16. 17:00:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dobó Kata elkelt

Úgy néz ki, hogy Dobó Kata(45) színésznő és Zsidró Tamás(56) mesterfodrász három év után összeházasodik, sőt a gyerekvállalást sem zárják ki(gumicukor)! Ritka az ilyen hatalmas szerelem a sztárvilágban.

Zsidró Tamásnak több gyermeke is van, egykori feleségével közösen, akit modellként ismert meg, Deák Ági az egyik legszebb volt a korosztályában. De az új szerelem Dobó Katával új távlatokat nyitott az ifjú párnak. Azért gyönyörű ez a történet, mert Dobó Katának is van már gyereke és mégis arra vágynak, hogy ha úgy alakul egy közös gyerekkel koronázzák meg ezt a váratlan és tartósnak tűnő boldogságot. 

Egyébként azóta ismerik egymást, hogy Kata még zsenge 18-20 éves kora körül elkezdett modellkedni. Tamás sokszor csinálta meg a haját, és azt hiszem, már akkor is szimpatizáltak egymással, habár nyilván voltak kisebb nagyobb szünetek, házasságok és persze más kapcsolatok is az életükben. De ne felejtsük el, hogy Kata majdnem tíz évet Los Angelesben töltött Andy Vajna párjaként, aki igyekezett segíteni Kata hollywoodi színészi karrierjét is. 

Sőt még házas is volt már egyszer, (a férje Vermes Dávid 1997-1998 között). Szóval, sok romantikus buktató és egyéb kaland után csak összehozta őket a szerelem. Azt kell, hogy mondjam, mivel mind a két szereplőt személyesen is jól ismerem, hogy jót tett nekik ez a kapcsolat, ilyen boldognak Katát talán húsz éves kora körül láttam utoljára. Nem marad más hátra, mint hogy sok boldogságot és hosszú boldog közös éveket kívánjak nekik!
 

Fotó: nlcafe.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ