RSS Feed

A Green Day felrobbantotta a szeptembert

Major-Ádám Andrea - 2019. 09. 12. 17:00:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Green Day felrobbantotta a szeptembert

Óriási bejelentést tett a Green Day – az amerikai együttes stílusosan robbantja fel a szeptembert, hiszen megjelent a „Father Of All” című felvétele, ami a februárban debütáló tizenharmadik stúdióalbum előfutára. Ezzel pedig még koránt sincs vége a dalnak, hiszen az új lemezt az együttes egy turnéval koronázza, amelyet Európába is elhoz.

Az ötszörös Grammy-díjas zenekaron nem fog az idő, a tagok zseniális anyaggal tértek vissza és kétség sem fér hozzá, hogy szédületes lendülettel dolgozzák meg a berozsdásodott rajongókat, és zsebelik be még a szkeptikusok elismerését is.

 
A „Father Of All” méltó és igencsak várva-várt visszatérés, a folytatást pedig már alig várják a híveik, akik addig is szemezgethetnek a turnédátumok között. A Green Day ugyanis izmos évre készül, Ázsiától Amerikán át egészen Európáig bejárják a Földet, néhány állomás erejéig pedig a The Fall Out Boy és a Weezer is csatlakozik az együtteshez. A magyar rajongóknak pedig nem is kell messzire menniük, a triumvirátus 2020. június 21-én ugyanis a bécsi Ernst-Happel stadionban lép fel.

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ