RSS Feed

Jennifer Aniston kereken ötven éves

Regös Gábor - 2019. 09. 12. 9:21:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Jennifer Aniston kereken ötven éves

Jennifer Aniston ötven éves lett. Nahát, mennyi filmben láttam, és mivel hasonlít rá életem egyik volt nagy szerelme, mindig megdobogtatta a szívemet!

Jennifer Aniston (50) kerek évszám. (velvet) A Jóbarátok Racheleként befutott színésznő félévszázados lett. Nahát, mennyi filmben láttam, és mivel hasonlít rá életem egyik volt nagy szerelme, mindig megdobogtatta a szívemet. Az Instyle magazinban megjelent interjújában panaszkodik, mennyire idegesíti..hogy az emberek állandóan a korával szórakoznak. Mindenki rácsodálkozik, hogy a “korához képest” mennyire jól néz ki, meg sajnálkoznak, hogy nincs gyereke. 

Jennifer szerint az embereknek át kellene gondolniuk, mielőtt kinyitják a szájukat, .ha már ilyen személyes témát érintenek, ezt milyen stílusban teszik. Azt már én tenném hozzá, hogy nyilván Aniston nagyon szerencsés, mert hosszú évek óta jól választ szerepeket, illetve jó felkérések találják meg. Túlélte a Brad Pitt-tel való szakítását és láthatóan az új férj elvesztése sem törte meg. 

Nem szenved nonstop a médiában, inkább teszi a dolgát. A genetikával is szerencséje van és persze a körülötte lévő orvosok, kozmetikusok különleges szakértelmével is. Mert valóban nyugodtan letagadhatna húsz évet. Aniston igazi hollywoodi kedvenc, imádják a stúdiók és az emberek is. Ha nem lennének népszerűek és nézettek a filmjei, gyorsan elmúlna a pénzorientált filmmogulok szeretete és figyelme Aniston iránt. 

Egyelőre megy a szekér, Aniston okosan menedzseli az életét, kevés magánéleti pletyka és sok profi munka. Gondolom, egészségesen él, sokat sportol és ésszel táplálkozik, mert egy színésznő egyik legfontosabb fegyvere a teste..és erre bizony nyugodtan lehet büszke Aniston. Ha jól tudom, talán az orrán kívül (amit megoperáltak) és talán az állából még egy kicsit farigcsáltak  de a többi testrésze “eredeti”! 

Szóval, remélem, még sok filmben fog tündökölni az egykori Jóbarátok-sztár. A fertelmes főnökök című filmben nimfomániás fogorvosnőt alakított, annyira imádtam benne! Állítólag ő is élvezte és szinte lubickolt a szerep megformálásában. Aniston remek példa arra, hogy színésznőként is évtizedekig érvényesülhetsz a filmiparban még akkor is, ha a magánéleted  néha megfeneklik.
 

Fotó: x
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ