RSS Feed

Pamela Anderson nem sokat cicizett

Regös Gábor - 2019. 09. 11. 18:47:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pamela Anderson nem sokat cicizett

Kitett az Instagramjára egy teljesen pucér fotót. Mondjuk ez tőle alapvetően annyira nem szokatlan, de mégis 52 éves a kanadai származású amerikai színésznő.

Playboymodell, Baywatch ex sztár. A mostani fotó egyébként fotós szemmel is különlegesen jól sikerült. Ez a tipikusan nesze semmi fogd meg jól esete, oldalról lehet látni a hölgyet, nem sok minden van rajta..konkrétan egy hosszú fekete csizmán kívül semmi. De a testével igazából mindent takar, így az álkonzervatív Insta sem tudja cenzúrázni. 

Az egyik legviccesebb ilyen cenzúrázós eset az volt, amikor  a vagina szót is kitakarták/törölték..mert obszcénnak találták.. az illetékes “elvtársak”..de erre a szerző felháborodott, mert ez egy teljesen egyszerű latin megnevezése a bizonyos szervnek..és semmi közönséges és felháborító nem volt benne. Bezzeg a rasszista, lázító, és egyéb fakenews elöntötte a netes világot, az láthatóan sokkal kevésbé zavarja a cenzorokat, mint egy árva mellbimbó látványa például. 

Erőszak, vér, sötét nyomor belefér..( Na mindegy erre jöttek rá valószínűleg a sztárok is, mert mint a régi “szép” szocializmusban például beindult az öncenzúra..fekete csikokkal takarják ki.. a kényes részeket, vagy egy kis matricával..vagy csak simán elhomályosítják  a tiltott területet.. a photoshop lassan már mindent tud. Pamela azért még mindig nagyon rendben van és Ő is ügyesen játssza ki a szigorú szabályokat, és ügyesen találta meg a kiskaput, hogy teljesen meztelenül szerepelhessen a posztján anélkül, hogy kockáztatná, hogy törlik ezt a jól sikerült fotóját.
 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ