RSS Feed

Őszi mustra

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 09. 07. 12:48:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Őszi mustra

A következő Majna-parti autós seregszemle - Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw – 2019 szeptemberében nyitja meg a kapuit. Hatalmas érdeklődés előzi meg például a – 45 éve piacra dobott – VW Golf legújabb, nyolcadik szériáját.

Addig is, amíg 2019 őszén ismét százezrek tolonganak majd a frankfurti szakvásáron, lássuk milyen, legutóbb Hamburgban bemutatott típusok bukkannak fel a kereskedőknél e napokban? Például az A-osztálybeli Merci új szedánja. Noha már ma ostobaságnak tűnik, hogy a parkolóhely hiányos metropoliszokban – Londontól Moszkváig – a brutális SUV divat dúl, a trend a következő esztendőkben is folytatódni fog.

Az Elba-parti seregszemle egyik izgalmas szereplője volt a VW Golf nyolcadik nemzedéke. Ugyanebben a szegmensben nyomul e hetektől a csinos Kia Ceed, melynek alapára 6 millió forint alatt lesz az EU-ban. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körül van. Szintén takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó. S első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával. A friss Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a - legalább 20 millió forintot összespórolt – SUV-barátokat a jövőben!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ