RSS Feed

Hajós András és Majka

index - 2019. 09. 01. 9:07:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hajós András és Majka

A bevételek is azt igazolják, hogy Majka és zenekara elég népszerű Magyarországon. Majka nemrég az Index podcastjának vendége volt, ahol beszélt a Hajós Andráshoz fűződő barátságáról is. A Blikk most az utóbbit kérdezte arról, hogy ő hogyan tekint Majkával való kapcsolatára.

Hajós András szerint mindig is jóban voltak egymással Majkával, egy csibészi partihangulat volt kettejük között, amikor 2013-tól 2015-ig együtt vezették a Sztárban Sztár első 3 évadát. 
Hajós András ekkor pont olyannak látta Majkát, amilyennek saját magát tartotta, csak éppen 10 évvel korábban. Mindkettejükben erős bizonyítási vágy és hiúság volt, megszédítette őket, hogy emberek milliói látják az arcukat a tévéképernyők előtt, és izgultak, mit szól a teljesítményükhöz az ország. 
Láttam a szemében, hogy mit él át, hogy kimerült, bajban van. Én ezen már több, mint tíz éve túl voltam és nem is nagyon szeretek róla beszélni. Én is kimerültem idegileg, pánikoltam vagy agresszíven kifordultam önmagamból. Ez az ára, ha valaki a figyelem középpontjában akar lenni, mindenbe beleszólni, elmondani a véleményét
- nyilatkozta a Blikknek Hajós András. 
A műsorvezető úgy látja, nemcsak barátja, hanem kvázi pszichológusa volt Majkának, akitől ő is nagyon sokat tanult. Hozzátette, amikor vele volt kiplakátolva az egész ország, zokon vette, amikor egy plázában nem ismerték fel. Azóta ez az időszak már elmúlt, és ő is, és Majka is megtanulta, hogy a népszerűség nem tart örökké. Sőt, Hajós András nemrég arról nyilatkozott, hogy önmagában a kamerák előtti szereplés már nem hozza lázba, inkább a háttér- és produceri munkák érdeklik jobban. 

Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ