RSS Feed

Határtalan erotika

Mogyorósi Géza - 2019. 08. 26. 8:00:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Határtalan erotika

A berlini fal harminc esztendővel ezelőtti leomlása óta, de különösen az EU másfélévtiteddel ezelőtti „keleti” bővítésének korszakában a volt KGST tagállamokból tömegesen érkeztek prostituáltak Németországba.Csak kevesen örülhetnek annak, hogy a szervezett bűnözés - például prostitúció - terén, már megtörtént a régen áhított integráció. 2015 óta részben a mindkét nembeli migránsok jelentik a „friss húst” a szexpiacon.

 S mit hozott Magyarország és a többi, hajdan szocialista állam 15 évvel ezelőtti EU-s csatlakozása? Akkori elemzések szerint az NSZK-ban szorgoskodó prostituáltak között egyre nagyobb lett az új Európai Uniós régiókból érkezett örömszolgáltatók aránya. 

2004-ben már minden negyedik utcalány/-fiú a közép- és kelet európai országokból tette át székhelyét/ágyát a legnagyobb uniós tagállamba, az akkor 82,5 millió lakosú, Németországba. A tapasztalatok azt mutatták, hogy az ősi mesterséget választó, illetve arra kényszerített személyek javarészt 17 és 19 éves koruk között álltak „munkába”. A hatóságok szélmalomharcot vívtak a szervezett bűnözéssel, hiszen a Szovjetunió utód államaiból, továbbá Lengyelországból, a Cseh Köztársaságból, Szlovákiából, Romániából, sőt hazánkból és a háborús szenvedésekből kilábalt Balkánról is folyamatos volt a prosti utánpótlás. 

A kurvák és kitartóik 21. századi konkurenciaharcát tükrözi, hogy a német fővárosban, akárcsak - a bűnügyi statisztikák élére rukkolt - Hamburgban az aktív kéjhölgyeknek már több, mint a fele származik Európa gazdaságilag fejletlenebb térségéből (sőt Afrikából, Latin-Amerikából, Ázsiából) és a keletről/délről jött (jobbára fiatalkorú) „migräns“ srácok iránt is nagy a kereslet. Az NSZK-ban - állítják a szakemberek - naponta átlag 1 millió kuncsaftjuk van a mindkét (három?) nembeli prostituáltaknak. Ez minimum napi 50-60 millió eurós - javarészt adómentes! - bevételt takar Németországban, s akkor még nem ejtettünk szót az EU többi államairól. Az örömlányok/-fiúk legális egészségbiztosításának, a (későbbi) nyugdíj kérdésének megnyugtató, európai rendezését mind többen sürgetik, hiszen ez a társadalom érdeke is. Noha az idegenforgalom bevételei között tételesen nem jegyzik a prostitúciót, becslések szerint az öreg kontinensen turistáskodók 5-10 százaléka 2019-ben is belekóstol a pénzért kapható testi gyönyörökbe.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ