RSS Feed

A tökéletes férfiról

Regös István - 2019. 08. 22. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A tökéletes férfiról

Magyarországon még tabutéma a szexuális segédeszközök használata, ellentétben több, elsősorban nyugat-európai országgal. A hollandok, a svédek és újabban az angolok is nemcsak nyíltan beszélnek az efféle játékszerekről, például a műpéniszekről és vaginákról, hanem használják is azokat. Emlékszem, egyszer Párizsból jöttem haza és a Ferihegyi repülőtéren az előttem kocsiját toló hölgy bőröndjéből furcsa, lihegő hangok hallatszottak.

A vámosok megállították, kinyittatták vele a bőröndjét és hamar meg is találtak egy dobozt. Gondolom, rájöttek, mi volt benne. Egy villogó, lihegő eszköz, amit szexuális játéknak is neveznek. Szegény asszony nem tudta, hová bújjon, lángvörös arccal magyarázta, hogy az egyik barátnőjének hozta ajándékba. A vámosok úriemberként viselkedtek, csak arra kérték a pironkodó nőt, hogy sürgősen kapcsolja ki a lihegő szerszámot. Azóta sok év telt el, sok minden megváltozott.


Aztán fújhatod

Anglia, brexit ide, brexit oda, egyre inkább kedvenc országa lett a szexuális eszközöknek, és persze ezen a területen is megjelent a férfi és női egyenjogúság. A hölgyek megelégelték, hogy a férfiak sokszor felfújható guminőket használnak. Ha nekik szabad, akkor nekünk is – mondja egyre több nő. Az egyik „felhasználó” hölgy így ír a szerinte ideális férfiról: „Jóképű, soha nem beszél vissza, és uram bocsá’ bármikor készen áll egy jó szexre és ezt addig csinálja, amíg a hölgy el nem jut a csúcsra.” A baj az, hogy jó-jó, elegáns, szép a pali, mindene megvan, fáradhatatlan, gombnyomásra úgy viselkedik, mint egy valódi férfi, csak hát az egész gumiból van. Mondhatjuk úgy, ahogy őket mostanában hívják, egy férfi szexbaba. Az ezeket használó nők közül sokan állítják, hogy ez azért jó megoldás, mert mindig kéznél van. Nem mellesleg ez az iparág 2020-ra becslések szerint is legalább harmincnyolc milliárd fontot termel. Több nő bátran elmondja, hogy használ ilyen szexbabát, így viszont nem nehéz elképzelni, mennyien lehetnek, akik nem vállalják a nyilvánosságot, és amikor kedvük szottyan, ágyba bújnak a szexbabájukkal.


Ön tudja?

Hát, nem tudom. Nem tudom, hogy ez csak a feminizmus újabb terméke-e vagy tartósan teret is hódít. Nem hiszem. Ismerek olyan férfiakkal készített interjúkat, akik kipróbálták a guminőt és szerintük inkább volt hányingerük, mint élvezetük. Képzeljük el, amint egy nő beprogramozza a férfi szexbabáját, oszt’ még beszélget is vele! Biztos, hogy éppen elegendő egészséges szexuális életet kedvelő hölgy találhat magának egészséges nőket kedvelő, jó karban lévő férfiakat. Úgy tartja a fáma, hogy a nőknek általában kevés a „csak szex”, igenis rendkívüli módon igénylik a szerelmet, a szeretetet, a gyengédséget, az élő szív dobogását, a csókot. Legyünk igazságosak, normális férfi ugyanúgy kívánja és szereti, ha nemcsak szexuális kapcsolata van barátnőjével, szeretőjével, feleségével, hanem érzelmi alapon, közösen gondolkodva, a szex csak egy fontos eleme a kapcsolatuknak.


Inkább ereszd le!

Nem tudom, hogyan használják az angol hölgyek a férfi szexbabájukat, de ne legyünk álszentek, el tudjuk képzelni. És aztán mi van? Kész, vége? Leereszt a férfi- vagy a lánybaba és megy a fiókba? Szóval, azért nem kellene, hogy ez elterjedjen. Nem a szabadosságtól féltem az intim, szexuális kapcsolatokat, hanem a kiüresedő, érzelem nélküli kéjelgéstől. Mert ugye, legalább olyan jól esik a szeretkezés utáni simogatás, mint maga az intim kapcsolat. Amerikában például az orális szexet azért nem tekintik befejezett szexnek, mert nem a teljes női testtel érintkezik a férfi. Egy férfi szexbaba nemhogy helyettesíteni nem képes egy közepes szexuális teljesítményű férfit, hanem inkább, gondolom én, abszolút elrontja az élmény lehetőségét is. Ma, amikor ezekről a témákról valóban lehet vitatkozni az egész világon, eszembe jut a szegény hölgy esete a vámellenőrzéskor. De hol van már a tavalyi hó?

Fotó: Bors és internet

Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ