RSS Feed

FTC - Borítékolt KO

Dalia László - 2019. 08. 14. 12:05:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

FTC - Borítékolt KO

Átgázoltak a horvátok a Fradin, s utólag lehet magyarázni, hogy ha belőttek volna egy-két helyzetet. akkor más lett volna az eredmény, de hát az első meccsen is kiderült, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban. Ám akkor még a zágrábiaknak minden helyzete kimaradt, az FTC egyetlen helyzetből lőtt egy gólt.

Meglepődtem, hogy a zágrábi meccs után több laikus és szakértő is esélyt adott a Fradinak, holott már akkor látszott, a horvát játékosok sokkal jobban képzettek és hátul nem követnek el olyan ordító hibákat, mint a magyar védők. Akkor a magyar csapatnak még szerencséje volt. A Groupama Arénában már a zágrábiak nem hagytak kétséget, hogy ők a jobbak. Rebrov edző tehetetlen volt, hiába dicsérték a taktikai érzékét Zágrábban a horvát újságírók, most azzal nem sokra ment. 

Jó képességű játékosokat igazolt az FTC, akik a magyar bajnokságban könnyedén fogják a többi csapatot mattolni, de a Dinamó Zágráb ellen küszködtek, technikai tudásuk elmaradt a horvátokétól és rengeteget hibáztak, a rossza passzokból több tucatnyit számolhattunk össze. Rebrov a meccs utána azt mondta, talán még nem voltak felkészülve a BL sorozatra, de attól félek, sosem lennének méltó ellenfelei Dani Olmóéknak, hiszen a spanyol ifjút egyedül többre értékelik a foci világban, mint az egész magyar csapatot. Ez van, pedig az FTC-ben csak három magyar játékos lépett pályára, tehát vásárlással sem megyünk sokra. Ahhoz sokall több pénzre volna szükség,de persze a magyar foci akkor sem lépne előrébb, sőt... 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ