RSS Feed

Augusztus végén bezár Az inkák aranya kiállítás

press.felhang - 2019. 08. 13. 8:00:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Augusztus végén bezár Az inkák aranya kiállítás

Ősszel újabb világszenzáció érkezik a belvárosi Komplexbe, így a nagy sikerű Az Inkák Aranya Kiállítást augusztus végéig tekinthetik meg a látogatók - jelentették be a szervezők.

. A páratlan inka kincseket bemutató JVS Group Magyarország korábban már elhozta a hazai közönségnek a Titanic, a BODY, valamint A világ múmiái kiállításokat, és ígéri, hogy a következő - egyelőre még titkos - produkció is igazi különlegesség lesz.

 

Az utolsó hetekben még számos kedvezménnyel és programlehetőségek várják a tárlat látogatóit. Augusztus 16-án éjszakai kincsvadászatra nyílik lehetőség, az elsötétített termekben elemlámpa fényénél még izgalmasabb a kincsek megtekintése, a kis kalandorok pedig az elrejtett drágakövek nyomába eredhetnek. A kiállítás ezen a napon éjfélig nyitva.

 

A kicsik szórakozását és tanulását nappali is külön gyerekösvény szolgálja, amelyen egy indián kíséri végig a fiatal látogatókat. A túra végén természetesen ajándékot is kapnak a kalandorok.

 

A közösségi médiában indított nyereményjáték győztesei luxusszállodában tölthetnek el egy éjszakát, élvezhetik egy exkluzív wellness központ szolgáltatásait, elegáns vacsorát költhetnek el egy különleges étteremben és csodálatos autókat vezethetnek.    

 

A 2500 négyzetméteren elterülő, az inkák letűnt birodalmát bemutató kiállítás augusztus végén zárja be kapuit, ekkor szállítják el a műtárgyakat is Budapestről. A több mint 500 éves aranytárgyakat elsősorban Peruból érkező műkincs szakértők helyezik majd a különleges ütés- és golyóálló ládákba, amelyekben állandó hőmérsékleten és páratartalom mellett magánrepülőgépen repítenek el a fővárosból. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ