RSS Feed

Dékány Sarolta hallja elhunyt férje hangját

nlc.hu - 2019. 08. 11. 17:00:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dékány Sarolta hallja elhunyt férje hangját

Négy hónapja maradt egyedül, a budai házban azóta is minden úgy van, mint amikor Koós János még élt. Dékány Sarolta szűnni nem akaró fájdalommal gyászol.

Az idő múlása nemhogy segítene neki, egyre inkább elviselhetetlennek érzi férje hiányát Dékány Sarolta. Négy hónapja maradt egyedül, és most a BEST magazin abba a kivételes helyzetbe került, hogy az otthonában találkozhatott Koós János özvegyével. 

„Nem jó egyedül, nagyon hiányzik… Amióta elment, nem vagyok jól. Tíz kilót fogytam, nincs étvágyam, nem bírok enni. Naponta ötször kellene, mert cukorbeteg lettem, de háromszor megy csak.”

Miközben a konyhában leült, mesélt a házasságáról, arról, hogyan éltek Koós Jánossal és hogy 48 éven át a nap 24 óráját együtt töltötték, mindent közösen csináltak. 

„Az utóbbi hetekben folyamatosan hallom a hangját, beszél hozzám, a leghétköznapibb dolgokat mondja. Aludni sem tudok, felébredek, és hallom őt. Hihetetlen, hogy nincs többé, pedig még csak 81 éves volt, fiatal a halálhoz, élhetett volna még.(…) Szép életünk volt, jó lett volna, ha én megyek el előbb. Egyszerűen nem lehet túlélni, amit érzek.”

Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ