RSS Feed

Agyvérzést kapott Alain Delon

femina - 2019. 08. 11. 8:19:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Agyvérzést kapott Alain Delon

Hetekig titkolóztak az állapotáról, de családja megerősítette a hírt az agyvérzésével kapcsolatban. Habár hetekkel ezelőtt történt az eset, a család csak most árulta el a sajtónak, hogy Delon állapota kritikus volt.

A 83 éves francia filmcsillag, Alain Delon egészségi állapota aggódásra ad okot, az egykori sármőrről ugyanis kiderült, hogy néhány héttel ezelőtt agyvérzést kapott, és az intenzív osztályon kezelték.

Habár hetekkel ezelőtt történt az eset, a család csak most árulta el a sajtónak, hogy Delon állapota kritikus volt. Szerencsére már jól van, a párizsi kórházból egy svájci magánklinikára szállították, és már stabilizálódott az állapota, teljesen rendbe fog jönni - adta hírül a HVG a Corriere olasz magazin cikke alapján.

A pletykát legfiatalabb gyermeke, Alain-Fabien Delon is megerősítette, de közölte, hogy csak kisebb agyvérzésről van szó, és édesapja már jól van, szakértő kezek között. Korábban is voltak egészségügyi problémái, habár csak kisebb szédülés miatt szállították eddig kórházba. Reméljük, hamarosan teljesen felépül.Legutóbb a cannes-i filmfesztiválon jelent meg lánya, Anouchka Delon társaságában, ugyanis idén ő vehette át a fesztivál életműdíját. A színész még a színpadon sem tudta visszatartani a könnyeit, annyira meghatódott, hogy ilyen komoly elismerést kapott a pályája végén.

Fotó: blikk
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ