RSS Feed

A pultokon keresztül menekültek

index - 2019. 08. 08. 17:01:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 A pultokon keresztül menekültek

Többen is jelezték, hogy kibírhatatlan volt a tömegnyomor Ed Sheeran koncertje alatt. Egy ponton a pultosok kezdték el behúzni és kiengedni a pánikba esett embereket. Olvasóink és a Sziget oldalán is többen panaszkodtak.

Egy olvasónk szerint az eset a színpad jobb oldalánál volt kritikus, többen rosszul lettek, és a pultosok szedtek ki az embereket, több embert húztak ki, aki elájult.

Egy másik olvasónk arról írt, hogy a koncert közepe fele egy nagyon hangos sikítást hallottunk, és arra figyeltünk fel, hogy egy húszas éveiben járó lány üvöltve, magán kívül rohan ki, körmeit belemélyesztve kétségbeesett barátjába.

A koncert Facebook-eseményénél is sokan panaszkodtak, volt aki vérfagyasztó élménynek írta le a tömegből való kijutást, és sokan többen szintén pulton keresztüli menekülésről számolnak be.

Magáról a fesztiválról való kijutás se ment zökkenőmentesen. Többen panaszkodtak, hogy nem tudnak kijutni a fesztivál területéről és sokáig állt a tömeg. Egy helyszínen tartózkodó kollégánk szerint nagyjából 20 perc volt, mire kiért, de ő szerencsés volt - olvasóink körül többen több mint egyórás várakozásról számoltak be. Az egyik biztonsági őr azt mondta, hogy a híd teherbírása miatt csak szakaszosan tudták engedni az embereket, ezért torlódtak fel.

Olyan sor van kifelé a Szigetről, hogy konkrétan nem lehet kijutni, áll minden
- írta éjfélkor egy másik helyszínen tartózkodó kollégánk

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ