RSS Feed

Rebrov lemondott Lanzafaméról

csakfoci.hu. - 2019. 08. 08. 17:34:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Rebrov lemondott Lanzafaméról

Meglepetésre visszatér a Budapest Honvéd csapatához Davide Lanzafame – állítja a csakfoci.hu. A portál úgy tudja, a klubok megegyeztek egymással, már csak a játékosnak kell egyeztetni régi-új csapata vezetőségével.A csakfoci.hu információi szerint napokon belül megtörténhet a klubváltás.

 A hír azért is váratlan, mert az olasz támadó jelenleg is érdekelt a Ferencváros Bajnokok Ligája-menetelésében, és a keddi, zágrábi döntetlen után ő is csak egy mérkőzésre van attól, hogy biztosan a résztvevője legyenek valamelyik európai kupasorozat csoportkörének.

Úgy tudni, a váltásban nagy szerepet játszik a kispestiek vezetőedzője, Giuseppe Sannino is, aki már többször hangoztatta, mennyire szeretné a kétszeres magyar gólkirályt a csapatában tudni.

Információink szerint a norvég gólkirály, Franck Boli érkezésével került rosszabb helyzetbe a Fradinál Lanzafame, miatta is alakult ki ez a helyzet. A 25 éves játékosért körülbelül 500 millió forintot utalnak át a norvég klubnak, a Stabaeknek – tudta meg a Blikk korábban.

Lanzafame a hírek szerint arab csapatok érdeklődését utasította vissza a Honvéd kedvéért.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ