RSS Feed

Ma 67 éves Balázs Klári

femina.hu - 2019. 08. 06. 13:43:45 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ma 67 éves Balázs Klári

Balázs Klári számára különleges nap a mai, ugyanis a 67. születésnapját ünnepli. A legendás énekesnő fiatalon is igézően szép nő volt, napjainkban is remek formában van, ezt pedig az RTL Klub két műsorvezetője, Wossala Rozina és Peller Mariann is megjegyezte róla.

A sztárt szülinapja alkalmából hívták meg a Reggeli műsorába, ahol az RTL Klub stábja egy cukormentes tortával, illetve egy lufiból készült tortával, valamint virágcsokorral lepte meg. Meg is jegyezte, hogy mennyire jól megy a szettjéhez a csokor. Balázs Klári a műsorban egy zöldes-sárga, tarka felsőben jelent meg, ami nagyon jól passzolt a szőke hajához. 

Sokan el sem hinnék róla, hogy a 67. születésnapját ünnepli, hiszen legalább tíz évet simán letagadhatna a korából. A pozitív és lendületes energiáit annak is köszönheti, hogy szeret tenni-venni, a lustálkodás nem az ő műfaja, derült ki az interjúból. A műsorvezetők arról is érdeklődtek, hogyan tartja ilyen jó formában magát.- Az alap mindenképpen az, hogy a legeslegjobb minőségű dolgokat kell használni, a bőrt nagyon tisztán kell tartani. A higiénia és a tisztaság a bőrnél elengedhetetlen - mesélte. Sosem dohányzott, alkoholt sem iszik, egyedül a kávé a nagy szenvedélye. Szerinte az is fontos, hogy a jó ízlés határain belül az ember mindig kövesse a divatot. Nem ért egyet azokkal, akik csak azért nem mernek felvenni egy csinos ruhát, mert úgy érzik, hogy az már nem az ő korukhoz való. 

Fotó: nlcafe.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ