RSS Feed

A sznob csapat vesszőfutása

Dalia László - 2019. 08. 05. 8:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A sznob csapat vesszőfutása

A kis állam kis csapata megverte a a pénzben és játékosban dúskáló fehérvári klubot. A vaduzi edző utólag csak annyit jegyzett meg, hogy csúnyán lenézték a fehérváriak az ő csapatát. Nikolics edző, vagyis a kolléga ezt úgy kommentálta, hogy utólag mindenki azt mond, amit akar, s ha így volt, akkor az az ő hibája. Ez egy edzőbuktató vereség volt, bár ma még nem tudjuk, maradhat-e a szerb edző.

A laikus, s távol Székesfehérvártól mindnyájan azok vagyunk, nem is sejti, mi történhetett az egykori Videoton háza táján. Sok mindenkit nem igazoltak, ha csak a FTC-től elcsábított Petrjakot nem számítjuk, de még mindig nekik van a legjobb sportigazgatójuk és tavaly ugyancsak jeleskedtek az Európa igában. Már a Vaduz elleni első meccsen látszott, hogy nem megy a szekér, Nikolics viszont szokásához híven, nem cserélt, nem is próbálta felráznia  csapatot. A csütörtöki visszavágón pedig becsődölt a csapat. Olyannyira mellé rugdosták a labdát a kapu torkából is, hogy egyik kollégám megesküdött, ez tipp-mixes meccs volt. Állítólag 5 ezer euróra 30 ezret fizettek. Én persze nem hiszek ebben a verzióban, viszont akkor mi a frász történt?

A Mol Fehérvár mostani szereplése egy totális csőd, a névadó szponzor legnagyobb bánatára. Ha a magyra lajtársaság így herdálná el a milliárdjait, ahogy a klub teszi, akkor már régen nullára íródtak volna a részvényei, s OMV kutaknál tankolhatnánk. Eddig úgy tűnt, Nikolics mester tudja mit csinál, a Vaduz elleni világra szóló fiaskó utn viszont tehetetlennek látszik, aki csak sodródik a eseményekkel. vagy csak lehúzta  a magyar mocsár, a Végh Antal által már rég megátkozott magyar foci, amely mindig tud mélyebbre süllyedni, miközben egyre több pénzt nyel el. Most kéne abbahagyni, s ezúttal hallgathatnának a slágerszövegre, hiszen az üzleti vilégban, ha egy idő utén nem tud kilábalni a cég a vezsteségből, akkor lehúzzák rolót. És ez egy racionális döntés. Ám hol keressük rációt, ha egy mindenható miniszterelnök hobbijáról beszélünk?

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ