RSS Feed

Kimberley csodás(?) élete

Regös Gábor - 2019. 08. 03. 17:13:34 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kimberley csodás(?) élete

Kimberley Benton egy elsőosztályú kizárólag magángépeken szolgálatot teljesítő légi kisérő.(CNN) Mesélt a csodásnak tűnő, de annál nehezebb munkájáról, életéről. Mint olyan, hogy magánélet amíg valaki ilyen pozícióban szolgál gyakorlatilag ki van zárva. A nap 24 órájában készen kell állnia a munkára.

 Soha nem tudja, hogy 24-48 órára repül-e valahova, vagy 1-2 hétre. Mindig ápoltan, nyugodtan, és kiegyensúlyozottan kell dolgoznia, a legszigorúbb diszkrécióról nem is beszélve. Benton az elmúlt tíz évben a legmagasabb pozícióban levő embereket utaztatta..pl, királyi családok, politikusok, milliomosok, híres zenészek, üzletemberek. A lényeg, hogy ezt a munkát sok nő meg tudja tanulni, de mégsem tudják a megfelelő szintén végezni. Mert az ilyen magángépeken speciális elvárások vannak, gyakorlatilag szinte ki kell, hogy találják az utasok gondolatát is, a gyorsaságot, a simulékonyságot, profizmust nem is említve..meg az elmaradhatatlan mosolyt. A filmekkel ellentétben szinte TILOS bármilyen közelebbi intim viszonyba keveredni az utasokkal..! Általában előre megkapják a különleges kívánságok listáját, mire vágyik a vendég, mit szeretne enni, stb. 
Ebben a szakmában általában nincs stabil fizetés, napi díj van..ami 200-600 USD között mozog. De ezért a pénzért különlegesen jó munkát várnak el a vendégek, mert egyébként pillanatokon belül lecserélik  stewardesst, és ripsz ropsz munka nélkül marad. Kimberley élete során, több mint 130 országban járt és 27 különböző fajta gépen repült. Az is a dolga, hogy ne hagyja túl sokat inni a vendégeket, nehogy valami butaságot csináljanak a gépen, és veszélyeztessék saját és mások biztonságát, de ezt is úgy kell megoldani, hogy közben ne rontsák el a vendégek hangulatát. Szóval nem egyszerű a dolguk. Szállítottak már egzotikus papagájokat, fegyvereket és halottakat is. Igaz, ők koporsóban és a rakodó térben utaztak. Általában nem kap borravalót, de drága kézitáskákat, egyéb exkluzív tárgyakat viszont többször kapott. A legjobb dolognak a munkájában azt találja, hogy nagyon sok új és izgalmas embert ismerhetett meg és persze millió gyönyörű helyen járhatott, mint például a Maldiv-szigetek, Japán, Húsvét-sziget és Bali… 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ