RSS Feed

Hamburg leghülyébb gyorshajtója

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 08. 03. 12:44:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hamburg leghülyébb gyorshajtója

Az álmoskönyvek szerint nem jelent jót, ha valaki bérelt kocsival leelőz egy szabályosan, 80 km/órás tempóval guruló verdát, melyben civil ruhás sztráda rendőrök ülnek. A száguldozó német srác ámokfutásáról filmfelvételt is készítettek a zsaruk.

A 19 éves sofőr e nyáron, az észak-németországi Elba alagútban nyomta a legvadabbul a gázpedált. A rendőrök 209 km/órás tempónál videózták le a szabálytalankodó fiatalembert. Nyomába eredtek, s lemeszelték a 80 km/órás sebességkorlátozásra fittyet hányó legényt. Kiderült, hogy bérelt autóval robogott, s feltűnően bizonytalanul tekergette a volánt.

Nem is csoda! Hiszen a (nagyon) gyorshajtó ifjúnak nincs vezetői engedélye. (Ha lett volna, akkor bevonták volna!) Az igazoltatás előtt azzal is felbosszantotta a zsarukat, hogy amikor megállították, magára zárta a kocsi ajtaját, s nem volt hajlandó kiszállni járművéből. Majd megpróbált tolatva elmenekülni. A pisztolyt rántó rendőröknek végül sikerült meggyőzniük a srácot, hogy ebből a kelepcéből nem lehet elszökni. A bilincsbe vert autóst a kihallgatás után szabadlábra helyezték: komoly pénzbírság vár rá - így a hamburgi sajtó.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ