RSS Feed

Sós Csaba tévedett

Dalia László - 2019. 08. 02. 8:01:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sós Csaba tévedett

Az úszók szövetségi kapitánya bölcs ember, számtalanszor tapasztalhattuk a stúdió beszélgetéseken, hogy legyen szó Hosszú Katinkáról és egykor volt férjéről vagy Gyárfás Tamásról, mindig visszafogottan, higgadtan nyilatkozott. Kenderesi ügyben is őszintén, hitelesen szólalt meg, de egyben azért tévedett.

Amikor az index riportere azt kérdezte Sós Csabától, felkészítették, eligazították-e az úszókat, a világbajnokság előtt, hogy eltérő kultúrájú országba mennek, akkor Sós azt mondta, "Baj lenne, ha kéne..."Hát, a baj meglett és a beszélgetésben maga Sós említette, hogy "Tomi talán intenzívebb volt, mint amire emlékszik, talán megivott egy-két pohárral és más történt, mint amire emlékszik..." Utóbb már azt is tudjuk, hogy Kenderesit "ittas állapotban" vitték el a szórakozóhelyről. Csütörtökön hazaérkezik Kenderesi, talán a filmfelvételeket is láthatják majd az úszó szövetségi vezetők és akkor okosabbak leszünk. Wladár Sándor a szövetség elnöke mindenesetre már most azt mondta, hogy ezután nem fognak az úszók verseny alatt szórakozóhelyekre járni, majd itthon buliznak. Gondolom, azóta a szövetségi kapitány és az elnök egyeztettek, hogy fejtágító sem kell, vagy még a tiltás is hasznos.

A magyar sportolók az utóbbi években mindent megkaptak, ami jár és még annál is többet. Ők a NER nagy nyertesei, ha úgy tetszik. Búra alatt élnek és úgy tűnik, nem mindenki tudja ezt feldolgozni. A szövetségi vezetők, edzők felelőssége, hogy igyekezzenek megóvni a versenyzőket a ballépésektől. Kenderesinél egyébként még papír sem volt, nem tudta magát igazolni, ezért is tartóztatták le és tartották bent. 22 évesen meglehetősen könnyelműen vágott neki az éjszakának. Persze, lehet. hogy az eset akkor is megtörtént volna, ha Sós Csabáék figyelmeztetik a versenyzőket. Viszont azt ők tudják a legjobban, miután maguk is válogatott úszók voltak, hogy akik az uszodában töltik a napjaik javát, túl keveset tudnak a világról, valójában még gyerekek.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ