RSS Feed

A labdaszedő nem léphet pályára

Dalia László - 2019. 07. 28. 8:00:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A labdaszedő nem léphet pályára

Még időnk sem volt elfelejteni Puzsér Róbert fátyoltáncát, miszerint ő indulna a főpolgármesteri posztért, s már itt az újabb celeb, régi nagy kedvencünk Berki Krisztián. Ő aztán mindent bevet, ruhástul mászik ki egy medencéből,s rögtön leváltaná Tarlós Istvánt, sőt egy évre alkalmazná tanácsadónak. Hogy ez másnak nem jutott eszébe!

Több Klubrádió hallgató szerint ez megint valami fideszes cselszövés, hogy ráindítanak Karácsonyra egy celebet, mintha már az komolytalan ötlet volna, hogy Tarlóst bárki is kihívja. Miután a  jelenleg regnáló főpolgármester maga ragaszkodott hozzá, hogy választáson mérettessen meg, az efféle cselszövés utánlövésnek tűnik és Berkivel súlyosbítva még ostoba is. Egyébként meg nincs azzal a celebbel semmi baj, aki csak egyszer veszi fel a  fehér inget, aztán kidobja, mert úgy látszik, telik újra, vagyis mindennap egy új inget utal ki neki a Jóisten. Ám az efféle hülyeségét egy bulvárműsorban hirdesse, ne Budapest ürügyén.

Berkinek duzzadnak a bicepszei, de nem ártott volna, ha néha edzőterem helyett könyvtárba jár, mert a nagy dumásról hamar lefoszlik a máz, s pucér seggel, program nélkül nehéz eljátszani egy jövendő főpolgármestert, bár az ATV megtisztelte, hogy kiírta: főpolgármesterjelölt. Szerintem túl komolyan vették, de ha már így esett, Rónai Egon legalább  rendesen kikérdezte Berkit. Finoman tette, s jól tűrte a szómenést, az üres fecsegést és csak a végén kérdezte meg, hogy végződött az a bizonyos ügye, büntetettnek számít-e. Szegény Berki azon nyomban kiesett a szerepéből, felpattant és közölte, hogy ő FTC, míg Rónai MTK drukker, s ezért haragszik rá, beszélgessen hát magával. Rónai nem sértődött meg, úgy találta, ez ragyogó végszó, s valóban egy semmitmondó beszélgetés csak egy látványos kivonulással érhetett véget. Remélem, Berkiről sem hallunk többet.

A celebekkel egyébként semmi bajom, legfeljebb nem nézem őket, ahogy táncolnak, vetélkednek vagy az őserdőt próbálják túlélni. Ám amikor benyomakodnak a nagyszínpadra és megpróbálják Hamletet eljátszani, akkor talán valaki szólhatna, hogy konkoly került  búzába vagy ha ezt sem értik, akkor azt, hogy a labdaszedő nem léphet pályára. Az FTC-nek is voltak szomorú, felejthető évei, így volt egyszer Berki celeb a zöld-fehér klub elnöke, s a szabályokat talán még nem felejtette el.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ