RSS Feed

Vizes vb: negyeddöntős a női vízilabda-válogatott

mti - 2019. 07. 20. 10:59:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A magyar női vízilabda-válogatott 17-6-ra legyőzte Új-Zéland csapatát, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A magyarok a hétfői negyeddöntőben az olimpiai ezüstérmes olaszokkal találkoznak, közép-európai idő szerint 11.30 órától.

Eredmény:
    vízilabda, nők, a negyeddöntőbe jutásért:
Magyarország - Új-Zéland 17-6 (4-2, 4-1, 4-1, 5-2)
--------------------------------------------------
gólszerzők: Keszthelyi 4, Leimeter 3, Szilágyi, Vályi, Gurisatti 2-2, Parkes, Rybanska, Illés, Tóth-Csabai 1-1, illetve Houghton, McDowall 2-2, Doyle, Howarth 1-1

     Magyarország:
    -------------
Gangl - Vályi, Leimeter, Keszthelyi, Illés, Szilágyi, Parkes, cserék: Tóth-Csabai, Gyöngyössy, Rybanska, Gurisatti, Horváth, Magyari (kapus)

    A Koreai Köztársaságba a világbajnokság második felére megérkezett az ítéletidő, ugyan a hőmérséklet 25 Celsius-fok volt, óriási páratartalom, erős szél és szakadó eső jellemezte az elmúlt két napot.
    Bíró Attila korábban azt mondta, bár dolgozott szövetségi kapitányként Új-Zélandon, a mostani együttesről már nem lehet sokat tudni. 
    Viszonylag gyorsan kiderült, hogy nem okozhat gondot a továbbjutás, a tengerentúliak azonos létszámban nem jelentettek veszélyt a kapura. 
    Habár zongorázni lehetett a tudásbeli különbséget a két csapat játékosai között, a magyarok rengeteget hibáztak, így csak két góllal nyerték meg az első negyedet. Nem változott a játék képe a folytatásban sem, így ötgólos különbség alakult ki a nagyszünetre.
    Az új-zélandiak a találkozó második felére kissé el is fáradtak, így a magyarok gyakorlatilag fél gőzzel diadalmaskodtak.


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ