RSS Feed

Neymar menni akar

index - 2019. 07. 16. 17:16:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Neymar menni akar

Hétfőn találkozott először Leonardo, a Paris Saint-Germain új igazgatója és Neymar, a futballklub legnagyobb sztárja, hogy megvitassák a jövőt. Az ESPN úgy értesült, hogy a brazil támadó megmondta, távozni akar. Neymar apja a játékos ügynökeként szintén fia átigazolásán dolgozik.

Neymar a hírek szerint előző csapatához, a Barcelonához akar visszamenni, csakhogy ott az elnök erről mintha semmit nem tudna, leginkább elfordítja a fejét, ha Neymarról kérdezik: "Most nem alkalmas, hogy Neymarról beszéljünk" - mondta már párszor.

Az ESPN szakértői szerint egyértelműen a Barca térfelén pattog a labda, nekik kell lépniük, és hamarosan ajánlatot tenni Neymarért. A háttérben valószínűleg tényleg ezen dolgoznak, de mivel a szupersztár 200-220 millió eurós árát szinte biztosan nem hajlandóak kifizetni, játékoscserével kellene megoldaniuk az üzletet.

A kiszemelt pedig Coutinho lehet, őt küldenék Barcelonából Párizsba. Csakhogy Coutinho nem igazán akar menni, úgy tudni, hogy a Neymar-bizniszbe közvetítőként bevont ügynök, Pini Zahavi dolgozik azon, hogy megpuhítsa Coutinhót és az ügynökét, Kia Joorabchiant. Utóbbi a napokban nyilatkozta, nem tud róla, hogy ügyfelét árulja a Barca, de ha így van, szóljanak neki, és megnézik, mit lehet tenni.

A PSG kedden Drezdában játszik felkészülési meccset a Dynamóval, Neymar el sem utazott a kerettel, miután egy héttel később érkezett vissza brazíliai nyaralásáról. Hétfőn nem is edzett még a többiekkel, a konditeremben dolgozott.

A francia bajnokság augusztus második hétvégéjén kezdődik, a spanyol és a francia átigazolási piac viszont csak szeptember elején zár, így könnyen lehet, hogy a Neymar-ügy egészen addig elhúzódik.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ