RSS Feed

Gáspár Evelin nem talál munkát

index - 2019. 07. 11. 12:41:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gáspár Evelin nem talál munkát

Gáspár Evelin a Mokka vendége volt, ahol elárulta, hogy ismertsége miatt nem talál állást. Több állásinterjún is volt már, sőt, egyszer már a szerződést is aláíratták vele, de végül mégsem lett övé a megpályázott munka. A riport tanúsága szerint Evelin elég nehezen fejezi ki magát, ezért kommunikációs munkára nem is nagyon alkalmas. Celebnek azért még jó lehet.

Bár az még nem fordult elő vele, hogy ismertségére vagy szüleire hivatkozva utasították volna vissza, Gáspár Evelin szerint erre nem is volt szükség. Tudja, hogy leginkább emiatt a két tényező miatt utasították vissza, de mint mondta: Az a típus vagyok, aki nem adja fel. 

Gáspár Evelin egy konkrét esetet is megemlített, amikor egy delikateszbe jelentkezett volna, mielőtt még kiment az Ázsia Expressz forgatására: 

Legutóbb az volt, mielőtt kimentem Ázsiába, nyílt itt egy új delikatesz, oda jelentkeztem. Felvettek, volt szerződés, visszajöttem, betelt a pozíció. Nem értettem, szerettem volna normális emberként elhelyezkedni, meg beintegrálódni, mint egy  úgymond celeb. 

Ennek ellenére nem gondolkodik azon, hogy visszavonul a „celebstátuszából": Átadom magam ennek a celebségnek, mégis ebben nőttem fel, nekem egy nem hétköznapi életutam van. Bárkivel találkozom, olyan, mintha ezer éve ismerne engem.

Amikor megkérdezték tőle, nem fordult-e már meg a fejében, hogy törli magát a közösségi oldalairól, Gáspár Evelin azt válaszolta, hogy bár egyszer egy hónapig már megpróbálta kizárni az életéből az Instagamot és a Facebookot, nem szeretné törölni magát sehonnan. Döntését azzal indokolja, hogy a közösségi oldalak használata szerves része a mindennapjainak, itt tartja a kapcsolatot az ismerőseivel. 

Nem akarom megszüntetni, volt, hogy letöröltem egy hónapra, amikor volt nagyobb egy vizsgaidőszakom, jó volt ez, de sajnos nem bírod, a társadalom része, hogy van Insád, meg Facebookod, ott tartod a kapcsolatot- mondta Gáspár Evelin. 

Gáspár Evelin azt is elmondta, akár Magyarországon kívül is szerencsét próbálna, már úgyis élt külföldön. Azért is tetszetős opció számára a külföld, mert szerinte a magyar társadalom túl zárkózott és kirekesztő.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ