RSS Feed

Neymar lóg

index - 2019. 07. 09. 12:06:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Neymar lóg

Hosszú interjút készített a Le Parisien a Paris Saint-Germain július 1-jén munkába állt sportigazgatójával, Leonardóval, akit természetesen leginkább Neymar ügyéről faggattak. Bár Leonardo az interjú harmadánál arra kéri az újságírót, hogy ne csak Neymarral foglalkozzanak, a beszélgetés több mint fele így is a brazil játékosról szól.

Leonardo az ügyben elismerte, hogy beszéltek a Barcelonával Neymar kapcsán, konkrét ajánlat viszont nem érkezett a játékosért, így nincs értelme lehetséges átigazolásról beszélni, főleg, hogy egy ilyen volumenű transzfer nem egy nap alatt születik meg. „Neymar mehet a PSG-ből, ha mindenki számára megfelelő ajánlat érkezik. De a mai napig nem tudjuk, hogy bárki meg akarná venni, vagy ha igen, akkor milyen áron” – mondta.

Neymar jelenleg a klub álláspontja szerint az engedélyük nélkül van távol a PSG edzőtáborától. Neymar apja ugyanakkor azt állítja, előre közölték a csapattal, hogy a brazil játékos csak július második felében csatlakozik a kerethez, mert a játékos alapítványa több rendezvényt is tart a héten Brazíliában, amiken Neymar is részt vesz.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ