RSS Feed

Felipe bejelentkezett

NS,mix - 2019. 07. 07. 17:25:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Felipe bejelentkezett

Fordulat Felipe-ügyben: a brazil kapus reagált Révész Attila sportigazgató lapunkban is megjelent szavaira, úgy, hogy a kisvárdai klub hivatalos honlapján, hozzászólásban írta le álláspontját.S azzal védekezett, hogy nem tartja profinak a sportigazgatüót, aki egyébként a klubhoz hozta, s aki furcsamód él-hal a légiósokért. Most megkapta.

A 35 éves kapus nem kapcsolódott be a várdaiak június 24-én rajtoló felkészülésébe, ezzel kapcsolatban nyilatkozta a sportigazgató, hogy különböző forrásokból arról értesült: Felipe nem akar visszatérni Magyarországra.
Erre a kapus azt írta, hogy hamarosan érkezik, és sosem beszélt arról, hogy ne akarna Magyarországra visszatérni. A szurkolókat és a klubot imádja, Attilával (nyilvánvalóan Révész Attilára gondolt) viszont rossz a viszonya, főleg azért, mert nem tartja kellően profinak, noha Felipe a saját álláspontja szerint mindig száz százalékot nyújtott. A kapus úgy zárja sorait, „Hamarosan találkozunk, és tisztázom a helyzetemet!”
Felipe kommentjére Révész Attila közleményben reagált a klub hivatalos honlapján: „Örülök Felipe jelentkezésének, még ha nem is ez lett volna a módja a kapcsolatfelvételnek. Meglep a magyarázkodása, ami nekem kicsit inkább mentegetőzésnek tűnik. Furcsállom, hogy két héttel a felkészülés megkezdése után állt elő ezzel, sok lehetősége lett volna ezt a korábbiakban jeleznie. Biztos vagyok benne, ha visszatér, megtudjuk a valódi okokat, amelyeket egyébként sejtünk.”


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ