RSS Feed

Messi nem tudott veszíteni

NS - 2019. 07. 07. 12:20:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Messi nem tudott veszíteni

Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott sztárja korrupt játékvezetésről beszélt a 2019-es Copa América kapcsán – a 32 éves támadó szerint csak Brazília nyerheti meg a tornát.Mint ismert, Argentína viharos körülmények között 2–1-re legyőzte Chilét szombat este, a Copa bronzmérkőzésén – a találkozón a játékvezető Gary Medelt és Messit is kiállította.

A Barcelona klasszisa ezt követően nem vett részt az éremátadáson, amit meg is indokolt: kiakadt, korruptnak nevezte a játékvezetők ténykedését a tornán, rámutatva, hogy az egész eseményen Brazília malmára hajtják a vizet.
„Nem kell részt vennünk abban a korrupcióban, amit elszenvedtünk ezen a tornán – idézi Messit az As. – Továbbjuthattunk volna, de nem engedték, hogy ott legyünk a döntőben. A lényeg, hogy a csapat végül is jól teljesített. Talán az egész előre el volt rendezve, és azért szenvedtem el a történteket, amit az imént mondtam.”
Az argentin támadó hozzátette, hogy Medel mindig a határon játszik, de úgy véli, a vitatható kiállításnál neki és a chilei védőnek is sárgát kellett volna kapnia. Viszont aki látta a meccset, az aligha tartja hjogtalannak a piros lapot, hiszen a két játékos összeverekedett és éppen Messi provokálta a chileit.
„Az egész tornán nyomják Brazíliát, de a döntőben remélhetőleg már nem befolyásolja a játékvezető és a VAR a dolgokat, hagyják, hogy Peru futballozhasson, bár szerintem ez valószínűtlen.”
COPA AMÉRICA, BRAZÍLIA
A 3. HELYÉRT
Argentína–Chile 2–1 (Agüero 12., Dybala 22., ill. Ar. Vidal 59. – 11-esből) 
Kiállítva: Messi, ill. Medel (mindkettő a 37. percben)

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ