RSS Feed

Düsseldorf: a karaván halad

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 07. 07. 12:30:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Düsseldorf: a karaván halad

Augusztus végén tárja szélesre a kapuit a jubileumi kemping kiállítás. A Caravan Salon Düsseldorf 2019 rendezvénysorozatára mintegy negyedmillió látogatót várnak. A tizenhárom hatalmas csarnokban 600 stand várja az érdeklődőket.

A nyugatnémet városban 1989-ban szervezték meg a legelső közlekedési/turisztikai szakvásárt. A berlini fal ledőlése után a volt NDK - kempingezésben, nudizmusban világbajnok -  polgárai is belekóstoltak a lakóbuszok/kocsik komfortjába. A sátrazásnak, kempingezésnek régi hagyományai vannak a német nyelvterületen.

A düsseldorfi, tíz napos buli augusztus 30-án kezdődik. A 214 ezer négyzetméteres Caravan Salon valamennyi korosztály számára tartogat meglepetéseket. Pláne, hogy mind többen nem csak üdülési - szezonális célból - vásárolnak, bérelnek guruló apartmanokat. Sokan a nagyvárosok égető lakáshiánya miatt költöznek be tartósan egy kempingbe, avagy parkolnak le hosszabb időre lakókocsijukkal saját, vagy ismerősük telkére.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ