RSS Feed

Bogi, a válságmenedzser

blikk - 2019. 07. 07. 12:26:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bogi, a válságmenedzser

Törökországot utolérte a válság és ez bizony nem kíméli azokat sem, akik luxustermékekkel foglalkoznak. Közéjük tartozik Csősz Boglárka is, a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője

A volt színésznő építőipari vállalkozó férjével él Törökországban és bár kimondottan vagyonosnak számítanak, őket is sújtja a recesszió. Boginak két üzlete is volt, amikben luxuskozmetikumokat árult. Csakhogy - ahogy a Borsnak elmondta - elmúltak azok az idők, amikor a pénzes emberek ilyesmire költöttek, lassan nekik is a napi megélhetés a tét.

- Fájó szívvel, de több mint két tucat kollégámnak kellett felmondanom, sajnos az ő megélhetésük is veszélybe került. Sírtak, amikor kimondtam a végét, maguk is látták, hogy sokszor a terméket vagy a helységek bérleti díja akár a negyedével növekedett, képtelenek voltunk profitot termelni - mondta Boglárka, akinek azonban most nagy tervei vannak. Török filmsorozatok magyarországi forgalmazásával szeretne foglalkozni, hiszen ezek elképesztő sikerrel futnak nálunk is.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ