RSS Feed

Inkák Aranya kiállítás - meghosszabbítva

mti - 2019. 07. 06. 9:51:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Inkák Aranya kiállítás - meghosszabbítva

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők 2019. október 13-ig meghosszabbítják Az Inkák Aranya kiállítás nyitva tartását. A letűnt, titokzatos birodalom kincseit bemutató tárlat márciusban nyitotta meg kapuit és eredetileg nyár végéig várta volna a látogatókat a belvárosi Komplexben.

- Az Inkák Aranya kiállítás hatalmas sikert hozott, folyamatos iránta az érdeklődés. A közönség visszajelzéseit meghallgatva döntöttünk úgy, hogy ősz közepéig nyitva maradunk, így biztosítva lehetőséget mindazoknak, akik még szeretnék megtekinteni a tárlatot. Számos iskolából érkezett például megkeresés, hogy a tanév elején látogatnának el a kiállításra.  Illetve a nyár folyamán rengeteg színes programmal készülünk -  mondta Bátyi Dániel, a kiállítást szervező JVS Group Hungary ügyvezető igazgatója. 

 

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic, majd a BODY kiállítást, a világpremiernek számító A világ múmiái kiállítást, valamint a dél-amerikai nép különleges, rejtélyes kultúráját bemutató Az Inkák Aranya című tárlatot. A JVS Group Magyarország hamarosan bejelenti, hogy milyen világszenzációt hoz el az év végére. 

 

Az Inkák Aranya kiállítás 2019. október 13-ig megtekinthető a Komplexben (Király utca 26.)

 

Fotó: inkább
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ