RSS Feed

Vizes-vb: Jansik Dávid helyett Angyal Dániel utazik

mti - 2019. 07. 05. 19:13:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vizes-vb: Jansik Dávid helyett Angyal Dániel utazik

Jansik Dávid helyett Angyal Dániel (képünkön)került a másfél hét múlva kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra nevezett magyar férfi vízilabda-válogatott keretébe.

A magyar szövetség a honlapján közzétett pénteki közleményben emlékeztet: Märcz Tamás szövetségi kapitány Kovács Gergő (OSC) személyében egy tartalékot is magával visz a közvetlenül a torna előtt Japánban sorra kerülő edzőtáborba.
    A dél-koreai világbajnokságon - amelyet Kvangdzsuban rendeznek - Jansik Dávid kiesésével így csak egy olyan játékos, Bátori Bence maradt a magyar keretben, aki részt vett júniusban a világliga belgrádi nyolccsapatos szuperdöntőjében.
    A magyarok pénteken (ma) utaztak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, a folytatásban pedig még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd. 

    A férfi válogatott vb-kerete:
    Kapusok:
Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
    Mezőnyjátékosok:
Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)


Fotó: youtube.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ