RSS Feed

Kockahasat villantott Weisz Fanni

nlcafe - 2019. 07. 01. 13:00:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kockahasat villantott Weisz Fanni

Látványosan átalakult a családalapításra már készen álló Weisz Fanni. A siket modellnek többször is a szemére vetették, hogy milyen sovány, ezért úgy döntött, hogy izomépítésbe kezd. Három hónappal ezelőtt vágott bele az életmódváltásba, most megmutatta az eredményt a közösségi oldalán.

„3 hónappal ezelőtt megfogadtam, hogy heti 4szer eljárok edzeni, mert mindenki mondta, hogy nagyon sovány vagyok! Imádom, hogy vékony vagyok, nem is szeretnék hízni, viszont azt aláírom, hogy izom az kellett nekem! Nyilván nem szeretném túlzásba vinni, de most nagyon jól érzem magamat a bőrömben! És ami a legfontosabb a Férjemnek mindig tetszem!” – írja Insta-posztjában Weisz Fanni, aki a követőit is mozgásra buzdítja.

„Próbáljátok ki ti is és járjatok el mozogni… először csak heti 1-2 nap, és aztán ráéreztek az ízére! Nincs kifogás, hogy nincs rá időm! Mindig mindenre van idő, főleg az egészségesre! Egy héten 168 óra van… ha abból nem tudsz magadra és a mozgásra fordítani 4-5 órát, akkor nincs miről beszélni!” – tanácsolja rajongóinak.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ