RSS Feed

Manchesteri droghátizsák, mint talált tárgy

Regös Gábor - 2019. 06. 20. 9:09:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Manchesteri droghátizsák, mint talált tárgy

Egy férfi a villamoson felejtette a hátizsákját Manchesterben(Index). Ez eddig nem lenne egy világot megrengető hír, de van egy “apró” csavar a történetben, a hátizsák tele volt droggal, előre porciózott, kis zacskókba csomagolt adagokkal.

Nyilván volt már ilyen is párszor a történelemben, de ez a díler vagy túltolta a saját maga által árult anyagot vagy csak fáradt és egyszerűen peches volt, mert a neve, címe is ott maradt a hátizsákban. Nyilván ez már a manchesteri rendőröknek is tetszhetett, mert közzétették a megtalált hátizsák fotóját a Facebookjukon, és azt is megemlítették, hogy szeretnék visszaszolgáltatni a feledékeny gazdájának. 

Azt már nyilván nem tették hozzá, hogy azonnal le is tartóztatnák, hiszen ezért a drogdílerségért súlyos börtönbüntetés is dukál. Van olyan érzésem, hogy a hátizsák gazdája most igyekszik gyorsan eltűnni, ahelyett, hogy csillogó, hálás szemmel jelentkezne a hátizsákjáért. Inkább minél messzebb próbál kerülni a becsületes megtalálótól és a nála lévő “jogos tulajdonától”, hiszen biztos nem vágyik a manchesteri rendőrség több éves várható “vendégszeretetére” egy hűvös börtöncellában. 

Fotó: FH
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ