RSS Feed

Durván beszólt egy sportkocsis Vajna Tímeának

Regös Gábor - 2019. 06. 16. 18:50:38 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Durván beszólt egy sportkocsis Vajna Tímeának

Vajna Tímeát lekurvázta egy fehér sportkocsis férfi.(24.hu) Timi Insta oldalán panaszkodott, hogy elszomorítja az ilyen és hasonló történet.

Vajna TímeaLamborghinijével állt a piros lámpánál, amikor egy férfi fehér sportkocsijából átüvöltött neki egy “nemes magyar kifejezést, többször is, nyilván, hogy Timi értse és legyen belőle posztolható videó, mert az ismeretlen férfi barátnője vidáman rögzítette az esetet a telefonjával. 

Timi szerint szomorú, hogy még mindig itt tartunk, ha egy fiatal nő vezet egy méregdrága autót..akkor ő kurva, stb. Ha azonban egy férfi, az milyen cool. Van benne valami, valóban sok az előítélet, meg egyéb sztereotípia. Másrészt szerintem senkinek nincs joga indokolatlanul ilyen büdös parasztnak lenni, ez mindig arról szól..aki így üvölt és tombol, az szánalmas. 

Dr. Csernus is megjegyezte egy interjúban, hogy egyre jobban nem szeret Budapestre jönni, mert feltűnően sok az agresszív, dudáló, mutogató autós. Nekem is úgy tűnik, hogy szinte mindenki idegbeteg, olyan, mintha egy elmegyógyintézetből szabadult volna. Azt javasolnám mindenkinek, hogy számoljon háromig, mielőtt elkezd egy másik embert sértegetni. Soha ne bánts olyan embert, aki nem ártott neked!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ