RSS Feed

Stuttgart, Genf, Frankfurt - autómánia

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 06. 12. 12:27:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

   Stuttgart, Genf, Frankfurt - autómánia

Van még három hónap, amíg 2019 koraőszén ismét százezrek tolonganak majd a frankfurti szakvásáron. Lássuk milyen típusok bukkannak fel a kereskedőknél e napokban? Például az Év autója díjra jelőlt, Kecskeméten is gyártott, A-osztálybeli Merci új szedánja.

Aki lemaradt a májusi „electric & hybrid vehicle technology expo europe 2019” elnevezésű stuttgarti szakvásárról, az hamarosan Genfben vígasztalódhat majd. A két napos „Swiss Car Event” a különleges - nem olcsó! - típusok nemzetközi seregszemléje. A 2007 óta megrendezésre kerülő show {helyszín: Palexpo / Route François-Peyrot 30
CH-1218 Le Grand-Saconnex} 55 ezer négyzetméteren vonultatja fel az aktuális, tarka, tuningolt modell palettát. Emitt csoda Audik és BMW-k, amott vadított terepjárók és kabriók.

Ha valakinek nem passzol a svájci buli dátuma - 2019. június 29./30. - az Frankfurtban bámészkodhat majd a következő Majna-parti jármű seregszemlén. A nyugat-németországi „Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw„ szeptemberben tárja szélesre a kapuit.  Közép-Európa legrangosabb négykerekű szakvására a jövő évek {dízel mentes?} stílusvilágából is ízelítőt ad. Az Év autója díjra jelőlt, Kecskeméten is gyártott, A-osztálybeli Merci új szedánja lehet az egyik csillagos kedvenc. A buli másik izgalmas szereplője lesz a VW Golf nyolcadik nemzedéke. 

Ugyanebben a szegmensben nyomul a csinos Kia Ceed, melynek alapára 6 millió forint alatt van az EU-ban. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körül van. Szintén takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó. S első ízben hibridtechnikával is debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával. A friss Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a - legalább 20 millió forintot összespórolt – SUV-barátokat a jövőben! 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ