RSS Feed

Ismét Magyarországon a Lord of the Dance

MTI - 2019. 06. 10. 17:31:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ismét Magyarországon a Lord of the Dance

Idén nyáron is vendégszerepel Magyarországon a Lord of the Dance. A több helyszínen is látható produkcióban magyar táncosok is fellépnek - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

    Michael Flatley ír tánccsapata a Lord of the Dance felújított változatával lép fel Magyarországon. Michael Flatley néhány éve koreografálta és rendezte újra az eredeti produkciót: az új táncokat korszerű vizuális, 3D- és fénytechnikával ötvözte, megújult hangzás is.
    Mint elhangzott, a színpadtól visszavonult Michael Flatley maga már nem szerepel az előadásban, de figyelemmel kíséri a produkció útját. Az együttesnek három magyar táncos is tagja, közülük Papp-Krén Andrea Morrighan, a csábító nő szerepében, Papp Zoltán pedig a Sötét Nagyúr szerepében látható.
    Papp Zoltán a műsorban felidézte, hogy a produkcióval már húsz éve járják a világot. A Veszélyes játékok című előadásban a jó és a rossz örök harca egy álomvilágban látható, ahol bármi megtörténhet.
    Papp-Krén Andrea elmondta: nagy kihívás számára a szerep, az ő karakterének van a leghosszabb szólótánca az előadásban.
    A Veszélyes játékokat Magyarországon négy városban láthatja a közönség. Június 26-án Szegeden, 27-én Szombathelyen, 28-án Budapesten, 29-én pedig Tokajban látható a produkció.
    Papp-Krén Andrea kiemelte: a Tokaj Fesztiválkatlanban látható előadás különleges lesz, hiszen Magyarországon szabadtéren még nem léptek fel az együttessel.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ