RSS Feed

Neymar, a modell és a rejtett kamera

Regös Gábor - 2019. 06. 11. 13:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Neymar, a modell és a rejtett kamera

Az Index is beszémolt arról, hogy rejtett kamerás felvétel terjed a neten Neymarról és az állítólag megerőszakolt brazíl modellről, Najila Trindade Mendes de Souzaról(Index).

Amit a hölgy vett fel a párizsi szállodai szobájában egy rejtette kamerával, amit a szoba szekrényében helyezett el, jó előre készülhetett erre. Elnézve ezt a felvételt, nagyon durva csapdának tűnik. Először bejönnek a szobába a legnagyobb nyugalomban, lefekszenek az ágyra, halk sustorgás, a modell ráfekszik Neymarra. Erőszak nélkül, magától. 

Majd egyik pillanatról a másikra üvöltve ütni kezdi: "Hogy tehetted ezt velem? Megerőszakoltál!" Neymar védekezik, és csak annyit kér, hagyja már abba a verekedést. A brazil modell, ügyvédjével, Danilo Garcia de Andrade már a rendőrséghez is fordult és feljelentette a világhírű focistát, akinek még a bokája is kifordult a napokban, tehát a Copa America sem fog összejönni. Mostanában szinte semmi nem jön össze neki. Remélem, ez nem az a bizonyos pont, amikor elindul a csúszdán Neymar lefelé. Ha ugyanis ez a vád megáll, az biztosan nem tesz jót a karrierjének, még azt is el tudom képzelni, hogy a Paris SG eladja, vagy legrosszabb esetben az UEFA felfüggesztheti a játékjogát, de börtönbe is kerülhet.

Ez utóbbit speciel nehezen tudnám elképzelni. Szeretném leszögezni: kategorikusan elutasítok mindenféle erőszakot! E rövid videó alapján azonban ez a történet előre megtervezett dolognak tűnik, és a hölgy ezzel az ‘alakítással’ nem győzött meg. Az is erősíti a kételyeimet, hogy jelenleg Neymar a világ egyik legjobb partija. Fiatal, milliomos, jóképű, azt kap meg, akit csak akar. Szóval, valami nem stimmel ezzel a történettel és csak reménykedni tudok, hogy egyszer majd kiderül az igazság, és ebbe  egyik szereplő sem rokkan majd bele. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ