RSS Feed

Óránként átlag tíz „színvak” bukik le

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 06. 10. 9:08:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Óránként átlag tíz „színvak” bukik le

2019 második negyedévében, egy 16 órás, folyamatos közúti ellenőrzés alkalmával több, mint 400 személyt/járművet kontrolláltak az észak-német rendőrök. Ezúttal is feltűnően sok „színvak” akadt a zsaruk horgára és volánnál mobilozó sofőrökből sincs hiány az Elba-metropoliszban.

Németország második legnagyobb városában 140 egyenruhás, két műszakban tartott komoly közlekedési kontrollt, melynek során 158 járművezető hajtott át a tilos jelzésen. A piros lámpára fittyet hányó polgárok közül egy tucatnyian bicikliztek, míg zömük autózott. Tekintélyes pénzbírságra számíthatnak azok a sofőrök is, akik telefonozva buktak le Hamburgban.

Jogosítvány, illetve biztonsági őv nélkül guruló személyek is horogra akadtak a Hanza-cityben, ahol a nyár közeledtével is divat a gyorshajtás és a drogozás. Egy 30 esztendős német férfi csomagtartójában egy üde mini kenderültetvényre leltek az egyenruhások: a peches hobbikertésztől 2.300 eurónyi készpénzt és pár kiló növényvédő szert is lefoglaltak a szakemberek. A házkutatással végződő közúti kaland főszereplője szabadlábon várja a nyomozás kimenetelét.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ