RSS Feed

Indiai párja van Demcsáknak

index - 2019. 06. 08. 8:38:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Indiai párja van Demcsáknak

A műsorvezető hosszas titkolózás után elárulta, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt Srí Lankán, ismerkedett meg egy indiai férfival, akivel rövid idő alatt szerelembe esett, majd össze is házasodtak.A pár, hogy a Magyarországi törvények szerint is hivatalos legyen a frigy, rövidesen idehaza is oltár elé lép.

Srí Lankán ismerkedtünk meg még a forgatás elején. Akkor volt az a hosszabb leállás, amit megírtak az újságok. Több mint két hét üresjáratunk volt, felfüggesztették a forgatási engedélyünket, mi pedig vártunk, hogy mi lesz a sorsunk. Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott. (...) Már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak teremtett a sors, de ezt leginkább ő tudta” – folytatta a műsorvezetőnő. Én magam csak annyit éreztem, hogy nélküle kevesebb vagyok. (...) Nem voltam abban a helyzetben, hogy felmérjem a pillanatot. Egészen addig, amíg ki nem mondta, hogy ő a férjem - nyilatkozta a Story magazinnak. 

A lánykérésről és az esküvőről is részletekbe menően mesélt Demcsák; elárulta, hogy párja, Krishan a szállodai szobájában várta egy  gyűrűvel és hindu szokás szerint megcsókolta a lábát. Az is kiderült, hogy Ázsiában fogadtak örök hűséget egymásnak, a szertartáson pedig a barátaik tanúskodtak. Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ