RSS Feed

Street Workout világbajnoki selejtező

Berkes Orsolya - 2019. 06. 11. 13:00:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Street Workout világbajnoki selejtező

2019. június 15-én kerül sorra a VII. Street Workout Világbajnokság Selejtező a Városháza parkban kialakított POP-UP parkban, melyen több mint 30 hazai versenyző méri össze tudását, hogy aztán a férfi és női kategória győztesei részt vehessenek a moszkvai világbajnokságon 2019. július 27-én.

Hetedik alkalommal rendezik meg a Street Workout Világbajnokság Selejtezőt a Budapest Sportfőváros 2019 program, a Szabadtéri Testnevelési Sportegyesület és a HardBodyHang szervezésében, melynek tétje a moszkvai világbajnokságra való kijutás. Az összesen 20 férfi és 10 női versenyző 2x3 perces, zenés koreográfiában méri össze tudását. A profik mellett idén is készülünk amatőr versenyekkel, és ösztönözzük a sportág elsajátítását, az utánpótlást! 

A zsűriben olyan street workout ikonok lesznek, mint Szarka Ákos, profi sportoló / edző, aki számos nemzetközi és hazai helyezést tudhat magáénak a sportágban. Vicei Tamás, profi sportoló, szintén az aktív versenysportból érkezik, és óriási rugója a kelet-magyarországi régiónak, a Nyír1Flow csapat alapítója- és tagjaként. Minden évben igyekszünk a “szűk” sportágon kívül is behozni valakit, idén Bardóczy Ilka képviseli a nőket; Ilka eredetileg tájépítészként indult, majd a sport mellett kötött ki, aktív artista, légtornász, kétszeres világ- és Európa-bajnok rúdsportoló is. 


***

Idén is lesz #RAGADJVASAT játék, mely városi street workout gyakorlatokra buzdítja a hazai sportolókat: - “Használd a várost street workout pályának, és készíts a gyakorlatról egy videót”, amit a #RAGADJVASAT hashtag-gel kell feltöltened az esemény facebook oldalára. A legtöbbet likeolt videó készítője viheti haza idén is a HBH otthoni húzódzkodó állványát, illetve a zsűri külön is értékeli a legeredetibb helyszínt és gyakorlatot.” - részletezi a játék feltételeit a szervező Kellner Viktória, ex-versenyző és edző. 

***

A rendezvény egész napján lehetőség lesz a Goldmann György téri street workout pálya fejlesztéséről szóló petíció kitöltésére is. A nap végén HardBodyHang ajándékcsomag kerül kisorsolása az aláírók között.


Fotó: hardbodyhang.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ