RSS Feed

Keszthelyi Vivien a világ Top 20 pilótája között

pressteamvrs.com - 2019. 06. 04. 13:25:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Keszthelyi Vivien a világ Top 20 pilótája között

A W Series kedd délelőtt bejelentette, hogy hivatalos tesztpilótája, Keszthelyi Vivien, a misanói futamon a világ 20 legjobb női versenyzője egyikeként képviselheti Magyarországot.

Az ifjú tehetség eddigi kiváló teljesítményének köszönhetően most másodszor kapja meg a lehetőséget a mezőny legfiatalabb tagjaként a bizonyításra, az olaszországi versenypályáról pedig a tavalyi év után ismét szép emlékekkel térhet haza. 

A világsajtóban női Forma-1-ként emlegetett sorozat hivatalos tesztpilótájaként a magyar autósport 18 éves reménysége minden teszteseményen és versenyhétvégén részt vett, az eddig elért időeredményeivel pedig már a Zolderben megrendezett második versenyhétvégén kivívta magának az indulás jogát a W Series szakemberei előtt.

A szenzációs hír a harmadik verseny előtt három nappal így egyáltalán nem meglepő, Keszthelyi Viviennek pedig nem lesz ismeretlen a helyszín, hiszen már tavaly az Audi Sport R8 LMS Cup-ban megismerte a misanói versenypályát. Akkor értékes pontokat szerzett a bajnokságban, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül megszerezte a rookie bajnoki címet, amivel minden idők legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka lett.

A nagyon kevés formaautós tapasztalata ellenére a világ top 20 női pilótája között hétről hétre helytálló Vivien nem meglepő módon örömmel fogadta a hírt, a W Series harmadik fordulója előtt a kemény munka eredményét hangsúlyozta:

„Nagyon megtisztelő, hogy ismét rajthoz állhatok, hiszen a versenyzőtársaim közül én rendelkezem a legkevesebb tapasztalattal a formula kategóriában. Az idei szezonban az F3 Asian Championship Winter Series-ben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a 7 futamon a lehető legtöbb tapasztalatot megszerezzem és úgy érzem, hogy jól sikerült a felkészülés a W Series-re. A bajnokság tesztpilótájaként folyamatosan azon dolgoztam, hogy egyre jobb időket fussak az autóval, a kemény munkának pedig ismét meg lett az eredménye."


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ