RSS Feed

Miriuță is verekedett

index - 2019. 06. 05. 9:08:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Miriuță is verekedett

Furcsa jelenetek zajlottak le a román labdarúgóbajnokság első osztályának alsó házában, ahol a korábbi magyar válogatott Vasile Miriuță, vagyis Miriuta László vezette FC Hermannstadt játszott a Dunarea Calarasi ellen vasárnap – a 90. percben, még 1-1-es állásnál tömegverekedés tört ki a játékosok és a két stáb között, amiben Miriuta ököllel ütötte meg az ellenfél játékosát.

Az eset után pont a nyakon ütött Filip kapott sárga lapot többek mellett, a Nagyszeben lecserélt csatárát, Stefan Blanarut, illetve a Calarasi edzőjét, Dan Alexát is kiállította, Miriuta viszont (egyelőre) semmiféle büntetést nem kapott.

A verekedéssel még nem volt vége a drámának,Miriuta csapata, a negyszebeni Hermannstadt a 96. percben szerezte meg  a győzelmet, amivel elkerülte a biztos kiesést, ám így viszont osztályozót kell majd játszaniuk a másodosztály harmadik helyén végző Universitatea Cluj ellen.

Könnyen lehet viszont, hogy bármi is lesz az osztályozó eredménye, Miriuta már nem folytatja a román bajnokságban, magyar sajtóértesülések szerint ugyanis ő a legesélyesebb a Kisvárda kispadjára. Miriuta dolgozott már korábban az NB I.-ben, a 2014-15-ös szezonban a Győri ETO vezetőedzője volt.

Akárhogy is, szólni kéne a heves mérsékletű edzőnek, hogy Kisvárdán nem lehet verekedni, ezt nálunk súlyosan büntetik. Egyébként a képeken látszik, hogy az egyik játékosa fogja le az edzőt, nehogy még súlyosabb verekedésbe bonyolódjon.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ