RSS Feed

Édesanyja és csapattársa kíséri el a kapust

NS - 2019. 06. 02. 12:31:17 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Édesanyja és csapattársa kíséri el a kapust

Az elődöntőben megsérülő Sterbik Árpád nem tudja vállalni a játékot. A 17 esztendős Palasics Kristófot édesanyja és csapattársa, a Balatonfüredtől idén kölcsönkért Szücs Bence kíséri el Németországba, először Düsseldorfba repülnek, onnan folytatják az utazásukat a kézilabdás csúcs színhelyére – értesült az SzPress Hírszolgálat.

 A néhány nappal ezelőtt Ivo Diaz és Iváncsik Gergő csapatának tagjaként serdülőbajnokságot nyerő kapus Gödöllőről került Veszprémbe, és mint arról Gulyás Péter, a Telekom Veszprém utánpótlás-vezetőedzője beszámolt, nemcsak a „saját” korosztályában, hanem az ifjúságiak, sőt, néhány alkalommal már a felnőttek mérkőzésein is feladatot kapott, így tehát korát meghazudtoló tapasztalattal rendelkezik.
„Kristófról csak jót tudok mondani – nyilatkozta a 111-szeres válogatott Gulyás az SzPress Hírszolgálatnak. – Óriási tehetség, szorgalmas sportoló, ráadásul még jó tanuló is. Mindkettőnknek leesett az álla, amikor megtudtuk, hogy Kristófnak azonnal csomagolnia kell, és a lehető legkorábban Kölnbe indulnia, de aztán összedugtuk a fejünket, és nekem úgy tűnt, hogy a fiú nem remegő térdekkel fog csatlakozni David Davis csapatához. Aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a nap a Sterbik Árpinál 22 évvel fiatalabb Palasics Kristófnak. Jól ismeri egymást a két kapus, a kapcsolatuk baráti, volt már úgy is, hogy külföldön szobatársak voltak.”
Mint ismert, Sterbik Árpád rövid időn belül háromszor is beugróként segítette ki a spanyol válogatottat, a 2018-as Európa-bajnokságon pedig oroszlánrésze volt abban, hogy csapata az első helyen végzett. Ha most a sors úgy hozza, hogy Palasics akár csak egy-két percre is csereként állhat be, akkor beugró helyettesítheti a beugrót…

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ