RSS Feed

Köszönjük!

Regös István - 2019. 05. 26. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Köszönjük!

Ritka esetben az újságíró is megengedheti magának, hogy arról az újságról írjon, amelynél dolgozik. Azt mondják ugyanis és joggal, hogy egy magazin ne saját magáról szóljon, hanem érdekes anyagokat kínáljon az olvasóinak. Most mégis veszem a bátorságot, miközben mindenki bocsánatáért esdekelek, hogy magunkról írok.

Arról a Mix Magazinról, amelyik pontosan tizennyolc éve kezdte meg pályafutását és már a szó szoros és átvitt értelmében is nagykorú lett. Az érettségizők ilyenkor szoktak ballagni és együtt ünneplik a szüleikkel, hogy betöltötték a tizennyolcadik életévüket. Attól kezdve, hogy nagykorúak, szavazhatnak és büntetőjogi felelősségük is van.

Pályafutás

A mi lapunk, a MIX Magazin, érdekes pályát futott be. Fennállása első percétől kezdve úgy viselkedett mintha nagykorú lenne. Olyan írásokat közölt - és remélem a jövőben is ezt teszi - az olvasóinak, amelyeket a legjobb tudása és lelkiismerete megengedett. Nem is olyan régen ünnepeltük tizennyolcadik születésnapunkat, amelyről részletesen beszámoltunk kedves olvasóinknak. A szó szoros értelmében ünnepeltünk. Mintegy kétszázan tisztelték meg szerkesztőségünket a Hélia Hotel báltermében rendezett születésnapi partin. Ebből az alkalomból mondta nekem egy rendkívül sikeres nagyvállalkozó, hogy ennél nem kell nagyobb siker. Mi pedig, akik a MIX Magazin körül sürgölődünk, büszkék vagyunk erre. A tizennyolc esztendő alatt mindössze talán, ha két sajtóperünk volt, az egyik döntetlenre végződött, a másikat elvesztettük. Érdekes módon azonban a törvények megváltozása miatt, ha most tárgyalnák ez utóbbi ügyet, a pert mi nyernénk meg.


Nem celebek

A szenzációt kerestük mi is, de nem hajhásztuk. A címlapjainkon és a címlapos sztorijainkban nem celebkék, hanem valódi celebritások, teljesítményük okán igazi hírességek szerepeltek. Munkánk közben fantasztikus emberekkel ismerkedtünk meg, mi több, támogatóink között tarthatjuk nyilván őket. Természetesen nem tudom felsorolni mindenkinek a nevét, aki a tizennyolc év alatt támogatott bennünket. Annyit azonban mondhatok, hogy az első és fő támogatónk a mai napig az a Hunguest Hotels Zrt. Hülvely István vezérigazgató vezetésével, amelyik azóta nemzetközi hírnevet is szerzett. Sok olyan cég van még a fővárosban és vidéken is, amelyek azért szeretnek és támogatnak bennünket, mert a mi ars poeticánk arról szól, hogy úgy működjünk, úgy szolgáljuk őket, mintha az ő vállalataikhoz tartoznánk. Nem könnyű, mert ahhoz, hogy ezt szakmailag teljesíteni tudjuk, ismernünk kell támogatóink munkastílusát, céljait, sikereit is. Mi úgy tartjuk, hogy akkor kell a reklám, ha nagyon rosszul megy egy cégnek, vagy ha nagyon jól.


Hosszú a lista

Szívem szerint e kis írásban elrejteném mindazoknak a nevét, akikkel szinte napi kapcsolatban vagyunk. A paletta rendkívül színes: írtunk és remélem írni fogunk orvosokról, tudósokról, Nobel-díjasokról, helyet kaptak színházak, színészek, rendezők, zenészek és énekesek, cégvezetők, vezérigazgatók is. És persze, nem hagyhatjuk ki a többi, sok-sok nagyszerű riportalanyunkat sem. Az elmúlt években egyre inkább kulturális közéleti magazinná alakultunk át. A MIX Magazin szerkesztősége hónapról-hónapra azon dolgozik, hogy érdekes, olvasmányos írásokkal, művészi fotókkal szórakoztassa kedves olvasóit. Mivel most megengedtük magunknak, hogy saját magunkról is írjunk kicsit, itt rejtem el a szövegben, hogy színes magazinunkkal továbbra is találkozhatnak a Hunguest Hotels valamennyi szállodájában, a kiemelt árushelyeken. Vegyék, vigyék és olvassák! Kérem, szeressenek bennünket, mint ahogyan mi is szeretjük minden olvasónkat!Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ