RSS Feed

Botosaniból jön Fülöp a Puskásba

444.hu - 2019. 05. 16. 8:37:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Botosaniból jön Fülöp a Puskásba

Több, mint 400 ezer eurót, vagyis nagyjából 130 millió forintot fizethet a felcsúti klub a marosvásárhelyi születésű Fülöp Lórándért, mert úgy tűnik máshonnan kell fiatalokat igazolni az akadémiával büszkélkedő felcsúti klubnak.

A román Sport.ro oldalra hivatkozva írja a 24.hu, hogy 400 ezer eurót, vagyis nagyjából 130 millió forintot fizethet a felcsúti klub a marosvásárhelyi születésű Fülöp Lórándért, aki ebben a szezonban 25 bajnokin 8 gólt szerzett a Botosaniban. A 21 éves játékos azt nyilatkozta, a Puskás Akadémiánál kiváló körülmények vannak, és nemsokára sor kerülhet az aláírásra is. 

A csatárként és támadó középpályásként is bevethető Fülöp három éve mutatkozott be a román élvonalban, azóta 52 bajnoki mérkőzésen 16 gólja van. Bátyja, Fülöp István is első osztályú labdarúgó, korábban csapattársak is voltak Botosani-ban, de István azóta egy diósgyőri kitérővel a Sepsi OSK-hoz szerződött – miközben Lóránd 2016-ban éppen a sepsiszentgyörgyi csapattól került jelenlegi egyesületéhez. Márciusban került először szóba a román sajtóban, hogy Magyarországra szerződhet, amit Bukarestben úgy értelmeztek, hogy ez egyben a meghívó is számára a magyar válogatottba.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ